Project Description

Deakin University – Greenwood Park

Located on the Burwood campus, Greenwood Park is a recently completed new space at Deakin University. Designed to support three rapidly growing facilities, this new space delivers both a functional and aesthetically pleasing workspace to reflect Deakin’s branding and personality.

The aim of the refurbishment was to create a space that encourages collaboration, productivity, supports work practices, and builds a community for the staff and students. It was integral to establish a workspace that could transform flexibly for various events depending on teams who were using them. The area can be used for collaborative projects, social events or corporate seminars.

Through our lighting expertise and product knowledge, our approach to the project was to select luminaires to achieve distinctive results whilst ensuring to meet the currently building code regulations.

Click our PDF to read the full case study

Case Study